Moonboon - Hjælpecenter logo
Moonboon - Hjælpecenter logo

Alle artikler

Hvordan fungerer udlejning hos Moonboon?Opdateret 18 days ago

Hos Moonboon tilbyder vi udlejning af flere af vores produkter. Herunder finder du et kort overblik over, hvordan vores lejeaftaler fungerer.


Produkter

Vi tilbyder både muligheden for at leje enkelte produkter, hvis du allerede har nogle produkter, som du ønsker at opgradere til et fuldt sæt, samt muligheden for at spare en smule ved at leje det samlede sæt hos os. Du kan se alle vores udlejningsmuligheder på vores webshop her. Den første måneds leje betales ved bestilling af lejeprodukterne på vores webshop og dermed ved indgåelse af aftalen. Vi behandler straks din ordre og sender produkterne til dig, så du kan forvente at modtage dem inden for 1-3 dage.

Betaling

Betalingen for din leje trækkes automatisk hver måned på den dag af måneden, hvor du bestilte dine produkter.

Køb af lejede produkter

Hvis du ønsker at købe de produkter, du lejer, har du mulighed for at gøre dette inden for de første 3 måneder af lejeaftalen. Du kan læse mere om denne mulighed her.

Opsigelse & returnering

Når du ikke længere har brug for produkterne, kan du nemt opsige din lejeaftale via vores kundeportal. Vi beder dig venligst om at returnere produkterne senest 5 dage efter ophør af lejeaftalen. Du kan finde vejledning til, hvordan du opsiger aftalen her og hvordan du returnerer produkterne her.

Kvalitetstjek

Når vi modtager produkterne tilbage på vores lager, sørger vi for at sende tekstilprodukter til professionel rensning og gennemføre et kvalitetstjek af vores øvrige produkter. Dette sikrer, at produkterne er i god stand og klar til at glæde nye kunder.


Vi håber, at denne introduktion har givet dig en klar forståelse af, hvordan vores udlejning fungerer. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected] eller på telefon +45 89 87 75 75. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte lejeprodukter til dine behov.

Hjalp denne artikel?
Ja
Nej