Moonboon - Hjælpecenter logo

Alle artikler

Hvordan opsiger jeg min lejeaftale?Opdateret 2 months ago

Ønsker du at opsige din lejeaftale, kan du følge disse enkle trin:

1. Log ind på vores udlejningsportal: Du kan tilgå den ved at klikke på bruger-ikonet på vores hjemmeside eller ved at klikke her.

2. Indtast den e-mail, du brugte, da du placerede din lejeordre.

3. Efter at have indtastet e-mailen, vil du modtage en mail med en 4-cifret kode, som du skal indtaste for at få adgang til lejeportalen.

4. Når du er logget ind, kan du navigere til "Dine lejeaftaler".

5. Find den relevante lejeaftale og vælg "Håndter denne lejeaftale".

6. Du kan nu trykke på "Opsig lejeaftale".

7. Send dine produkter tilbage senest 5 dage* efter lejeaftalens ophør ved brug af den returlabel, som var vedlagt ved modtagelsen. Du kan se hvordan her.

Skulle du opleve problemer med opsigelsen, kan du altid kontakte vores kundeservice for hjælp og vejledning på [email protected] eller +45 89 87 75 75.

HuskDu kan indenfor de første 3 måneder købe dine lejede produkter ud af lejeaftalen. Kontakt vores kundeservice for at høre mere om den løsning - eller læs mere om det her.

* Er det lejede ikke sendt tilbage indenfor 5 dage opkræves for én ekstra måneds leje jf. vores lejebetingelser.