Moonboon - Hjælpecenter logo
Moonboon - Hjælpecenter logo

Alle artikler

Hvordan returnerer jeg min ordre?Opdateret 3 months ago

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine produkter fra Moonboon. Inden for denne periode kan du fortryde købet og returnere produkterne til os. Hvis du ønsker at returnere dine produkter, beder vi dig om at registrere din retur via vores returportal, som du finder her.


Information om returnering af din ordre

For at returnere produkter og få fuld refundering, skal de være ubrugte. Hvis produkterne er brugt og deres værdi dermed er reduceret, forbeholder vi os retten til enten at afvise returneringen eller at give et forholdsmæssigt afslag på tilbagebetalingen.

Vi beder dig om at returnere produkterne i den originale emballage, hvis det er muligt. Hvis du ikke har emballagen, bedes du pakke produkterne sikkert ind i noget andet, så de ikke beskadiges under transporten.

Du kan bruge den returlabel, som vi sender til dig. Hvis du vælger denne mulighed, vil der blive trukket 59 kroner fra din refundering. Alternativt kan du købe din egen returlabel - husk blot at vælge omdeling, da vi ellers ikke modtager pakken. Returpakker skal sendes til denne adresse:

Link Logistics
Att. Moonboon
Telegrafvej 8-10
2750 Ballerup

Når du har pakket produkterne forsvarligt, skal du indlevere pakken i din nærmeste pakkeshop. Hvis du bruger en pakkelabel fra Moonboon vil det være i en GLS pakkeshop.

Når vi har registreret din returnering på vores lager, vil vi gøre vores bedste for at tilbagebetale dine penge så hurtigt som muligt. I sjældne tilfælde kan der gå op til 14 dage, men vi bestræber os på at gøre det hurtigere.Hvis du skulle have flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected] eller på telefonnummer +45 89 87 75 75.
Hjalp denne artikel?
Ja
Nej