Moonboon - Hjælpecenter logo

Alle artikler

Vuggemotor

Hvordan kan en Vuggemotor hjælpe mit barn?

Lad Vuggemotoren hjælpe barnet med at finde ro, når det er sovetid, og brug den under søvnen for at hjælpe dit barn fra en søvncyklus til den næste og eliminere tidlige opvågninger. De vuggende bevægelser minder om tiden i maven og stimulerer nervesy

Hvorfor skaber en Vuggemotor fra Moonboon bedre søvn?

Vuggemotoren holder gang i fjederens vuggen ved hjælp af den diskrete motor-wire, der trækker fjederen sammen. Det er denne funktion, der sørger for den blide, beroligende vuggen – op og ned – som hjælper dit barn til at finde ro. Brug Vuggemotoren u

Hvorfor skal jeg vælge en motor fra Moonboon?

Moonboons Vuggemotor er en stor hjælp, hvis du har et barn, der gerne vil vugges. Den er et must, hvis du har en slyngevugge, tvillingeslyngevugge eller vugge. Vuggemotoren frigiver tid, så du kan få en lille pause til dig selv eller nå at lave andre

Hvad er forskellen mellem Vuggemotor Original og Vuggemotor Connect?

Den største forskel mellem vores to motorer er, hvordan du bruger den. Moonboons Vuggemotor Original kan både tændes, slukkes og styres ved hjælp af Timer- og Tempo-knapperne foran på motoren. Med Vuggemotor Connect kan du tænde, slukke og styre moto

Hvordan finder jeg ud af, hvilken motor jeg har?

Du kan identificere din motor på knapperne på forsiden. Hvis Timer- og Tempo-knapperne på din motor er hvide, og der derimellem er en Bluetooth-knap, har du en Vuggemotor Connect. Hvis Timer- og Tempo-knapperne på din motor er grå, har du en Vuggemot

Hvordan virker Moonboons Vuggemotor?

Moonboons Vuggemotor garanterer blide og sikre vuggende bevægelser, der skaber de bedste rammer for, at dit barn kan finde ro, falde i søvn og sove bedre.  Vuggemotoren er intuitivt designet, så alle kan benytte den uden besvær. Den øverste knap, ‘TI

Hvilke produkter er Moonboons Vuggemotor kompatibel med?

Moonboons Vuggemotor Original og Vuggemotor Connect er både kompatibel med Moonboons egen slyngevugge, vugge og tvillingeslyngevugge.

Hvorfor er min motor begyndt at resonere/vibrere?

Det, du oplever, kan være såkaldte "resonans"-vibrationer. De kan opstå, når fjederen hopper op og ned som en harmonika på grund af trækkraften. Resonansvibrationerne afhænger af, hvordan produktet er ophængt, barnets vægt og motorens indstilling – d

Hvorfor kan motoren ikke vugge hurtigere?

Flere eksperter har været involveret i udviklingen af Moonboons produkter – fra ingeniører til fagfolk fra sundhedsvæsenet. Vores primære fokus har altid været sikkerheden, og derfor er vuggemotorens maksimale tempo sat efter eksperternes anbefalinge