Moonboon - Hjælpecenter logo
Moonboon - Hjælpecenter logo

Alle artikler

Hvordan kan jeg vide, om det er sikkert for en baby at sove I moonboons tyngdeprodukter?Opdateret 5 months ago

  • Moonboons Tyngdevest og Tyngdesovepose er designet med fokus på sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Produkterne er testet grundigt op imod og følger EU-standarden: EN ISO 11092:2014, og de er certificeret og godkendt til OCS Blended Standard. Dette er din garanti for, at produkterne er sikre at bruge og egnede til babyer og børn. 

  • Tyngdeprodukternes design sikrer, at produktet ikke kravler op, og at barnet ikke kan sparke det op over hovedet eller ansigtet med risiko for kvælningsfare. 

  • Tyngdeprodukterne har huller til armene og er designet til at blive på plads. Hullerne er lavet i en størrelse, der hverken er så store, at albuen kan ryge igennem, eller så små, at det er svært at få produktet på og af. 

Tyngdeprodukterne er designet til at støtte barnet i at sove på ryggen i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Tyngdeprodukternes øgede vægt kan gøre det mere krævende for barnet at justere sin liggeposition selv. Af sikkerhedsmæssige årsager og for at forebygge vuggedød må tyngdeprodukterne kun benyttes af børn, som er 8 måneder eller ældre. Som en tommelfingerregel skal barnet selv kunne vende sig, da barnet selv skal kunne justere sin sovestilling og ændre hovedets placering under søvnen. 

Vi anbefaler altid at bruge tyngdeprodukterne i overensstemmelse med anbefalingerne og brugervejledningen for at skabe de bedste og sikreste rammer for barnet.  

Hvis din baby selv kan vende sig, følger tyngdeprodukterne naturligt med kroppen uden at være til besvær.  

Tyngdeprodukterne har et indbygget Secure Cell System, som inddeler de små tyngde-glaskugler i små rum og sørger for en jævn fordeling af vægten på kroppen. Fyldet af polyesterfibre og små glaskugler er sikkert indlejret i de små rum og quiltet sammen med interlock-stof på ydersiden og single jersey på indersiden af foret. 

Hjalp denne artikel?
Ja
Nej